Verzenden & betalen

Verzendkosten

De verzendkosten van de geboorte- en trouwkaarten zijn in de prijs inbegrepen. Het apart versturen van de enveloppen wordt wel in rekening gebracht.

Het versturen van een proefkaartje is gratis

De verzendkosten van de andere producten verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht.


Prijsindicatie verzendkosten

    

Nederland   

België        

Duitsland

Brievenbuspost 0 tot 100 gram

€ 2,88

€ 4,65

€ 4,65

Brievenbuspost 100 tot 350 gram

€ 3,84

€ 7,75

€ 7,75

Brievenbuspost 250 gram tot 2 kilo

€ 4,10

€ 9,95

€ 9,95

Pakketpost via PostNL met Track & Trace

€ 6,75

€ 13,00

€ 13,00

Pakketpost aangetekend (verzekerd tot € 100,-)   

€ 8,70

€ 18,00

€ 18,00

Alle bestellingen wordt standaard verzonden via PostNL en hebben een levertijd van 1 à 2 werkdagen.  Bij pakketpost ontvang je via de e-mail een Track & Trace code waarmee je het pakket kunt traceren.

Verzending

We streven ernaar om de bestelling(en) binnen 24 uur te verwerken en te verzenden. Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mocht er iets mis zijn met de bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Beschadigingen veroorzaakt tijdens transport, vallen buiten onze verantwoordelijkheid.

 

Levertijd

Alle bestellingen worden binnen 24 uur verwerkt en verzonden, met uitzondering van weekend- en feestdagen.
 Brievenbus- en pakketpost via PostNL heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen).
 Poem & Sofia is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport. Let op! PostNL levert op maandag geen brievenbuspost.

Betalen

Bestellingen moeten vooraf betaald worden. Na het bevestigen van de bestelling zal een factuur verstuurd worden met daarin onze bankgegevens (zie ook Contact). 

Na het ontvangen van de betaling wordt de bestelling zo snel mogelijk verzonden.

Mocht je na het akkoord geven van de bestelling van een geboorte- of trouwkaart, toch afzien van de bestelling wordt € 35,- in rekening gebracht. Wanneer de geboorte- of trouwkaarten al gedrukt zijn na annulering, worden alle kosten in rekening gebracht.

© 2011 - 2024 Poem & Sofia - cadeaupapier, kaarten, lint, stickers en unieke ontwerpen in vintage/brocante stijl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel