Werkwijze

Bestellen

Het plaatsen van een bestelling doe je via de webwinkel van Poem & Sofia. Je kan gemakkelijk een bestelling plaatsen door bij het gewenste product op bestellen te drukken.

Bij geboorte- en trouwkaarten vul je ook het aantal, het lettertype en het papiersoort in. Zodra de bestelling bij ons binnen is mailen wij een document waar je de aanvullende gegevens in kunt invullen.

Spoedbestelling

Wanneer je kindje al geboren is en je wil een geboortekaartje bestellen, moet je duidelijk aangeven dat het om een spoedbestelling gaat. Na het plaatsen van de bestelling moet je ons ook een sms/app sturen met daarin de mededeling: ‘spoedaanvraag voor geboortekaartje, zie mail’. Stuur deze sms/app naar 06-10751750, zodat we het kaartje zo snel mogelijk kunnen laten drukken. Voor een spoedbestelling wordt € 25,- extra in rekening gebracht.

Let op! Op de snelheid van de levering, via PostNL, heeft Poem & Sofia geen invloed.

Proefdruk

Bij Poem & Sofia krijg je bij je bestelling standaard een gratis digitaal en papieren proefkaartje. Het papieren proefkaartje bevat de tekst zoals op de website te zien is. Alle wensen worden in het digitale proefkaartje verwerkt en naar je opgestuurd. Zo krijg je een goede indruk van hoe de kaart eruit gaat zien en kunnen eventuele wijzigingen aangebracht worden. Controleer het proefkaartje dus nauwkeurig en stuur per mail eventuele wijzigingen of akkoord door.

Betalen

Een bestelling wordt pas verzonden als de betaling is voldaan. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je per mail een factuur. Met de bankgegevens die op de toegezonden factuur of onder Contact op de website staan vermeld kun je de betaling voldoen.

Mocht je na het akkoord geven van de bestelling toch afzien van de bestelling wordt € 35,- in rekening gebracht. Wanneer de geboorte- of trouwkaarten al gedrukt zijn na annulering, worden deze kosten ook in rekening gebracht.

Drukken

Geboortekaartje

Zodra je kindje geboren is stuur je een mail met de laatste gegevens naar poemensofia@gmail.com en stuur je een sms/app naar 06-10751750 dat je kindje geboren is. Heb je een kaartje met foto besteld  stuur dan de foto van je kindje in hoge resolutie (300dpi, JPG) per mail naar ons toe. Je krijgt een laatste digitale proef en na jullie goedkeuring gaat de kaart direct naar de drukker. De kaartjes van Poem & Sofia worden gedrukt bij een vaste drukker. Zo wordt druk- en papierkwaliteit gegarandeerd. Het is niet mogelijk om het kaartje zelf te laten drukken.

Trouwkaarten

Als jullie een foto op de trouwkaart hebben stuur deze dan in hoge resolutie (300dpi, JPG) per mail naar poemensofia@gmail.com. Trouwkaarten worden gedrukt en verstuurd na het akkoord op de digitale proefkaart.

Planning

Geef de geboorte op werkdagen vóór 10.30 uur per email en sms/app door, zodat de drukker de kaartjes dezelfde dag kan drukken en verzenden. Wanneer je de geboorte na 10.30 uur doorgeeft worden de kaartjes de volgende dag pas verzonden. Als de geboorte op vrijdag na 10.30 uur wordt doorgegeven, worden de kaartjes pas maandag gedrukt en verzonden. Als je kindje in het weekend geboren wordt, stuur je alle gegevens via mail en sms/app door, zodat het kaartje op maandag zo snel mogelijk gedrukt kan worden.

Levering

We streven ernaar om de bestelling binnen 24 uur te versturen. Alle bestellingen worden via PostNL verzonden. Bij geboorte- en trouwkaarten zijn de verzendkosten in de prijs doorberekend.

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn of is er iets mis met de bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Zorg ervoor dat bij het verzenden van je kaartje de envelop goed dichtgeplakt is. Als alleen het puntje van de envelop in de envelop gevouwen wordt, kunnen de kaartjes bij het sorteren van de post eruit vallen en zullen deze kaartjes niet geleverd worden.

Copyright

De ontwerpen, het beeldmateriaal en de teksten van Poem & Sofia zijn beschermd door het auteursrecht. Het is strikt verboden om materiaal van Poem & Sofia te kopiëren, te bewerken of door te spelen aan derden.

© 2011 - 2024 Poem & Sofia - cadeaupapier, kaarten, lint, stickers en unieke ontwerpen in vintage/brocante stijl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel