Liefde voor brocante, daar begon het allemaal mee

Oude fotokaarten, boekjes, stoffen doosje, kransjes en kant zo mooi ♡ M’n gedachte dwaalt af naar vroegere tijden…. 1873 of 1910… tientallen jaren, een eeuw of langer geleden. Wie heeft het gebruikt? Hoe oud is het?  Hoe is dit prachtige werk vervaardigd? De details, zo prachtig en fijntjes. Zo ontzettend inspirerend. 

De brocantemarkt in Lille of Bakkeveen, in kleine dorpjes in frankrijk tijdens de vakantie, maar ook de verzamelbeurs in Utrecht en de kringloop. Schatten vind je overal.

Uren in de auto met vriendinnen heen, en ook weer uren terug maar dan met heel veel kisten, kapstokjes, krukjes en nog meer kleine flesjes, doosjes, emaille kannen, boekjes, kant en kransjes… ♡

 

Prachtig verweerd papier, kant en fotokaarten in de achtergronden of in de kleinste details, met liefde verwerkt tot een prachtige kaart voor een bijzonder en liefdevolle gebeurtenis in je leven.

Ik hoop jullie hiermee te inspireren en te laten genieten van al het moois wat het verleden ons heeft achtergelaten.

Liefs xx Anouk

 

© 2011 - 2022 Poem & Sofia - cadeaupapier, kaarten, lint, stickers en unieke ontwerpen in vintage/brocante stijl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel